Passfoto-Körkortsfoto

Passfoto-Körkortsfoto-Visumfoto-Id-foto

Ta Passfoto Körkortsfoto Visumfoto ID-foto på Reklamhuset i Göteborg

Vi tar bilder för passbilder utländska pass, körkort, ID, VISUM, Green Card, CV, Passfoto, Körkortsfoto mm. Vi kan ge dig bilder i de flesta format.

Ingen tidsbokning krävs. Det är bara att komma in till oss. Fotografering på 5 minuter.

Bilderna är klara medan du väntar, och du behöver inte beställa tid. Välkommen in till vår butik.

Reklamhuset Göteborg

Karl Johansgatan 5
41459, GÖTEBORG
Telefon:031- 14 24 33
Visa ytterligare information

Körkortsfoto

Det är trevligt att se bra ut på sitt körkortsfoto, speciellt eftersom man visar det ofta och det hänger med ett tag. Därför är det viktigt för oss att du är nöjd med din bild. Vi tar flera bilder och du får välja den du tycker om. Kom in till oss så tar vi kort på dig på direkten. Det hela tar ungefär fem minuter och du får fyra stycken bilder med dig.

Passfoto

Ska du skaffa utländskt pass eller förnya ditt utländska pass så kan vi hjälpa dig även med det. Vi kan ta alla sorters pass utom svenska, detta gör polisen.

Fotokrav: regler för utländska pass varierar. De flesta länder har samma krav som svensk körkort  3 x 4 cm. Men Länder som Kanada, Usa, Indien har andra mått. Prata med din ambassad innan.

Visumfoto

Många länder har lite olika krav på hur deras visumfoto skall se ut. Vi kan de regler som gäller och hjälper dig med din bild. Vissa länder är hårdare än andra, exempelvis USA och Indien, där gäller det att ha en fullständigt korrekt bild som skall skickas in på rätt sätt.

Amerikanskt Visum: Skall du till USA och skall ansöka om ett visum? Kom in till oss så tar vi ett kort på dig och ser till att blir rätt format och enligt kraven de ställer. Vi skickar den elektroniska bilden till dig och du får en pappersbild med dig.

ID-foto

Vi tar kort för många olika typer av ID-kort, vare sig det gäller ett internt för ditt företag eller ett SSI-märkt id-kort som utfärdas av företag eller banker. När du kommer in till oss ordnar vi allt på direkten och du får korten med dig direkt. Många företag har valt att skicka personalen till oss när det är dags för foto till ID-kort, är ni ett företag som letar efter någonstans att ta bilder så kontakta gärna oss för att få veta mer.